13/01 - PUURdansen met Lies - Torhout

10,00

Excl. BTW: €8,26

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
20190113
Locatie + tijdstip:
Boventoon, Landstraat 11, 8820 Torhout: 10u-11u

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Kennismaken met de kracht van enkel naar je lichaam te luisteren en voor één keer de rust in je hoofd te laten wederkeren. Eén uurtje tijd nemen voor jezelf, de ruimte in en rondom je voelen in alle vrijheid.

Je hoofd leegmaken en je lichaam laten spreken zonder oordeel. Het kan wild en vrij, sereen en zacht, speels en grappig en alles wat daar tussenin aanwezig kan zijn. Bewegen op de golven van muziek en stilte.

Welke bewegingen je wel of niet maakt doet er niet toe. Wat er wel toe doet is dat het jouw bewegingen zijn, jouw dans. Soms in contact met de ander, soms alleen.

Wat je ervaart is uniek, verschillend van al de anderen. En elke sessie brengt een nieuwe ervaring. Wees nieuwsgierig. Je kan het zien als een innerlijke reis vol verrassingen.


Het aantal deelnemers is beperkt, dus wacht niet te lang met inschrijven.

 

De sessie gaat door van 10u-11u.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Over NaGeBa vzw

Activiteiten vol inspiratie en bewustwording NaGeBa staat voor Natuurlijk en Gezond in Balans. Deze vzw is ontstaan uit de noodzaak om de 'moderne' mens ruimte te geven om zich opnieuw te verbinden. Verbinden op alle mogelijke manieren: met zichzelf, met de ander én met de natuur. NaGeBa wil vanuit dat opzicht mensen samen brengen tijdens activiteiten waar rust en verstilling mogelijk zijn, waar zelf-ontplooiing en bewust worden kan. Voor iedereen toegankelijk, op een ont-moetende manier. Steeds gemoedelijk en met een open mind.

Neem contact met ons op

Mobiel
0499180506
E-mail
info@nageba.be

Facebook