Over ons

NaGeBa, Natuurlijk en Gezond in Balans

Een communityplatform dat mensen verenigt, op een bewuste manier én met oog voor de planeet waar we mogen leven. We zijn gevestigd in Torhout, West-Vlaanderen.

Bij NaGeBa hechten we enorm veel waarde aan verbinding, in de ruimste zin van het woord. Niet alleen de verbinding met jezelf, maar vooral ook de verbinding met de ander. En niet te vergeten, met de natuur, met het Universum.

We merken dat, desondanks dat de gemeenschap van bewuste mensen constant in beweging is en groeit, er nog steeds veel mensen zoekend zijn.  NaGeBa is toegankelijk voor iedereen: ze wil rust creëren voor zij die zoekend zijn, ruimte creëren voor zij die de essentie van hun bestaan willen ontdekken. Want velen ondervinden moeite bij het vinden van een balans tussen hart en hoofd, emotie, lichaam en geest.

NaGeBa is een communityplatform waar iedereen authentiek kan en mag zijn, elk uniek op zijn of haar eigen manier. We willen mensen stimuleren om hun talenten te ontwikkelen en hun passie uit te dragen. Via yoga, vorming, lezingen, workshops, ligconcerten en ont-moetende activiteiten. Zelfontwikkeling bij het individu draagt immers bij tot een positieve gemeenschapsvorming. Op een uitnodigende manier een plaats zijn waar mensen zich kunnen ontplooien, met respect voor eigenwaarde en kwaliteiten.

 

 

Ons logo – een logo met betekenis dat met de jaren meegroeide


Ook het NaGeBa logo symboliseert de onlosmakelijke verbinding tussen mens en natuur. We komen dagelijks in aanraking met de natuur, maar ook met producten en materialen uit de natuur.

En dat alles omgeven door de wereld, samengebracht door de cirkel. De cirkel in het logo is aan de bovenkant een stukje onderbroken. Dit staat  symbool voor de openheid waarmee we mensen willen benaderen: ongedwongen, mild en ont-moetend.

Het geheel staat in balans, een continu zoeken naar evenwicht. Zoals niet alleen de wereld dit constant doet, maar ook wij als mens.

 

NaGeBa
Landstraat 11A
B-8820 Torhout

0499180506
info@nageba.be
www.nageba.be
BTW BE 0824.241.563