10/02 - Workshop 'Indiaanse fluit (Native Flute)' - Torhout

90,00

Excl. BTW: €74,38

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
20190210
Locatie + tijdstip:
Boventoon, Landstraat 11, 8820 Torhout: 9u-16u

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Workshop Indiaanse Fluit (Native Flute)

De Indiaanse fluit is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest.  Door de pentatonische schaal laat de Indiaanse fluit zich zeer gemakkelijk bespelen.

Voor deze workshop heb je GEEN muzikale achtergrond nodig en is geschikt voor zowel beginners als semi-gevorderden!

Tijdens de workshop leer je heel snel op intuïtieve manier hoe je de fluit kunt bespelen.

Je leert de juiste ademhalingtechnieken die het mogelijk maken om mooie lange tonen te kunnen spelen en een vibrato tot stand kunnen brengen die het fluitspel naar een andere dimensie brengen. Verder zal Michael alle mogelijke speciale effecten die hij beheerst, delen met de groep.

De basis en de combinatie van verschillende manieren van spelen en toepassen van specifieke effecten zullen uiteindelijk de unieke speel stijl gaan vormen van elke individuele fluitspeler.

Tijdens de workshop zal Michael ook gebruik maken van een krachtige Visualisatie waarbij hij op verschillende fluiten zal spelen.

Voor de workshop maken we gebruik van een High Spirits fluit, de Sparrow Hawk –A-Mensen die eventueel een High spirits fluit willen aanschaffen tijdens de workshop, kunnen kiezen uit een complete collectie en krijgen op de workshop dag 10% extra korting op de fluiten.

Tijd: van 10.00 uur tot 16:00 uur

Prijs: € 90,- p/p (geen lunch inbegrepen)

Meer info: www.tewanka.com

Tel: +31 622205690

Email: michaeltelapary@gmail.com

 

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Over NaGeBa vzw

Activiteiten vol inspiratie en bewustwording NaGeBa staat voor Natuurlijk en Gezond in Balans. Deze vzw is ontstaan uit de noodzaak om de 'moderne' mens ruimte te geven om zich opnieuw te verbinden. Verbinden op alle mogelijke manieren: met zichzelf, met de ander én met de natuur. NaGeBa wil vanuit dat opzicht mensen samen brengen tijdens activiteiten waar rust en verstilling mogelijk zijn, waar zelf-ontplooiing en bewust worden kan. Voor iedereen toegankelijk, op een ont-moetende manier. Steeds gemoedelijk en met een open mind.

Neem contact met ons op

Mobiel
0499180506
E-mail
info@nageba.be

Facebook