01/06 - Workshop 'De Wellness Dag' met Goedele Leyssen en Andy - Torhout

160,00

Excl. BTW: €132,23

Prijs in spaarpunten: 13

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
20190601
Locatie + tijdstip:
Boventoon, Landstraat 11, 8820 Torhout: 10u-17u

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Slechts 8% van de mensen realiseert zijn goede voornemens. De rest blijft dromen dat ‘het ooit wel zal komen’. “Ik ga beter zorgen voor mezelf en gezonder leven” is een van de voornemens die het meest gemaakt wordt en weer aan de kant geschoven. Dat is heel erg jammer, want het is hèt voornemen dat aan de basis ligt van succes op alle andere vlakken van je leven. Zit jij met een aantal onvoltooide goede voornemens? Schrijf je dan nu in voor De Wellness Dag.

Tijdens deze dag neemt personal wellness coach Goedele Leyssen, auteur van De Wellness Formule (begin mei 2019) je met behulp van De Wellness Cirkel mee achter de schermen van een duurzame gezonde lifestyle en ontdek je het proces waar je door moet om op een succesvolle manier gezonder te gaan leven. Je komt ook meer te weten over de kracht van rituelen, en we gaan een heel aantal rituelen doen waarbij we zowel aan onze fysieke als aan onze innerlijke wellness gaan werken met behulp van yoga, meditatie en dankbaarheidstraining. De Wellness Dag wordt ook begeleid door sound healer Andy Vanbeveren die de rituelen en de yoga zal kracht bij zetten met zijn ‘boventoonrijke’ instrumenten. Hij laat je op auditieve en tactiele manier voelen hoe je je voornemens kracht kan bij zetten. De workshops worden gecombineerd met ‘nutritionele wellness’ onder de vorm van een lekkere lunch en gezonde snacks.
De Wellness Dag is een verwendag, tijd voor jezelf, om te ontstressen en te herladen op een mooie rustige plek met zentuin en blote voetenpad.

Verse thee, water, fruitsap, gezonde versnapering en middagmaal inbegrepen.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder