29/03 - Early Bird ticket volwassene NaGeBa-Festifair - Torhout

55,00

Excl. BTW: €51,89

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
20200329
Locatie + tijdstip:
Dienstenhuis Groenhove, Bosdreef 5, 8820 Torhout: 10u-22u. Breng zeker je eigen yogamatje mee!

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

FESTIFAIR - COMBINATIE VAN FESTIVAL EN BEURS​

4 jaar op rij organiseerde NaGeBa vzw de NaGeBa-beurs. Een unieke gezondheidsbeurs die er een aparte visie op nahoudt: elke standhouder is uniek met zijn aanbod, elke stand is even groot én… de open sfeer typeert deze beurs.

 

In 2020 viert NaGeBa zijn 5e verjaardag. En ze doet dit samen met jou!

Deze keer wordt de NaGeBa-beurs omgedoopt tot NaGeBa-Festifair. Jawel, het wordt een combinatie van een beurs én een festival.

 

De keuze is volledig aan jou. Wens je enkel de beurs te bezoeken met zijn 68 standhouders, dan betaal je enkel toegang tot de beurs.Wens je echter deel te nemen aan de volledige festiviteit en samen met ons mee te vieren, dan betaal je een Festifair-ticket.
En dan krijg je meteen toegang tot alle workshops, yogasessies, de talrijke concerten, healthy food, danssessies, enz. Allemaal inbegrepen in de prijs.

 

Ook deze Festifair kent een uniek concept: het aantal tickets wordt beperkt zodat het niet drummen wordt voor je plekje tijdens een activiteit.
We voorzien een Early Bird ticket zodat je kan genieten van een vroegboekkorting. En… dat je zeker bent van je plaatsje. Want, volzet is volzet.
We kiezen echt voor kwaliteit, niet voor kwantiteit.
Op dit moment hebben al bekende namen uit de yoga- en muziekwereld toegezegd als teacher, begeleider, muzikant.
In de komende maanden zullen we die namen 1 voor 1 prijs geven. Want, van dat feestgevoel zullen we samen een gans jaar genieten.
Geniet je met ons mee?

Ook dit jaar zullen we de eerste 50 bezoekers weer verwelkomen met een goodiebag gifts en kortingsbonnen. (1 goodiebag per gezin)

 

 

Voel je van harte welkom op ons eerste Festifair ‘Natuurlijk en Gezond in Balans’.


Voorverkoop: € 55,-

ADD: € 65,-

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder